Köpvillkor

MinibVälkommen till Carusos köpvillkor!

Läs igenom köpvillkoren som gäller för leverans inom Sverige.

Ångerrätt

Caruso World Craft & Design vill bara ha nöjda kunder och du har alltid 30 dagars ångerrätt förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick.

Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden. Om det däremot rör sig om en reklamation på grund av skadad vara eller att vi expedierat fel vara återbetalar vi dig för returfrakten samtidigt som vi återbetalar det du lagt ut för varan. Läs mer om reklamationer längre ner.

Frakt

Inom Sverige betalar du aldrig mer än 65 kr i frakt oavsett hur många saker du handlar. Köper du över 1000 kr bjuder vi på frakten inom Sverige!

Allmänt

Eftersom våra produkter är handgjorda är varje föremål unikt och vissa smärre skillnader kan förekomma. Detta kan gälla minimala färgskiftningar, storlekar och liknande.

Om du som kund upplever skillnaden som betydande, har du naturligtvis full returrätt.

Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss.

Alla varor förblir Caruso World Craft & Designs egendom till dess full betalning kommit bolaget tillhanda.

Leverans

Vi skickar alla våra paket med Posten eller Schenker. Du får en avi i brevlådan som talar om var du kan hämta ditt paket. Skickar vi med Schenker och du lämnar ditt mobilnummer så får du också en avisering på SMS. Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar.

Allting som du kan köpa på vår hemsida, har vi på lager (reservation för slutförsäljning).

För att spara miljön återanvänder vi i möjligaste mån emballage.

Priser

I priserna ingår moms med 25%.

Caruso reserverar sig för prisändringar och förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel. Vid beställd vara är det alltid ditt beställningspris som gäller.

Transportskador

Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen. Kontakta även oss på email: designcaruso@gmail.com

 

Om du vill reklamera en vara.

Vi försöker att lösa reklamationer på det för kunden bästa sättet.

Vid hantering av reklamationer tillämpas Konsumentköplagen. För att läsa om vilka regler

som gäller inom ramen för denna lag, gå till www.konsumentverket.se

E-posta till designcaruso@gmail.com så snart du

upptäcker felet.

Packa varan väl och skicka tillbaka den till oss. När vi fått varan och godkänt reklamationen skickar vi en ny vara eller återbetalar vi dig vad du lagt ut för varan och frakt. Var nog med att lämna ditt bankkontonummer på retursedeln, pengarna återbetalas inom några dagar.

Vid byte eller retur står du för transportrisken.

Personuppgifter

Enligt lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla uppgifter som lämnas till oss eller som vi får del av när du besöker vår sajt kommer att behandlas av Caruso World Craft & Design HB i egenskap av personuppgiftsansvarig.

Informationen kommer bara att användas för kommunikation mellan dig och Caruso World Craft & Design kommer aldrig att låta en tredje part ta del av dem.

Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas.